Komunikacija, Nerazvrščeno, Ostalo

Ponudba za podjetja

Ko ponujamo raznim podjetjem svoje usluge, stvari, kakorkoli bi temu rekli, moramo gledati, da naredimo res dobre ponudbe, ki vsakega premamijo in se nato absolutno odloči prav vsak za našo storitev. Če ponujamo kot primer tej spletni strani (https://lindstromgroup.com/si/) neko ponudbo, kaj pa vem, recimo da rečemo marketing ali pa kakšne druge xy stvari, se moramo kar potruditi, da jih bo zamikalo. Njim je seveda v interesu, da čim več prodajo, da imajo kar se da veliko naročil, nam pa je prav tako v interesu, da nekaj zaslužimo s tem, ko delamo za njih.

Rezultat iskanja slik za @

Vsi imamo neke želje, ki jih hočemo doseči, ena stran večje nakupe, druga stran nekaj zaslužiti, in takšen je ta svet, vse se vrti okrog dela in zadovoljstva. Bolj, ko smo specializirani v svoji stroki bolj več bomo tudi imeli povpraševanja.

Recimo Lindstrom je specializiran v delanju delovnih oblačil pa predpražnikov in še kaj, in seveda, ko tako dobro, hitro in učinkovito naredi vse, ga ljudje še toliko bolj kontaktirajo. Vsi pa logično gledamo na to, da dobimo dobre, kakovostne stvari in ne neke klump robe. In ko najdeš nekoga, ki dela res dobro tudi ostaneš nato pri njem, ter ko potrebuješ novo zalogo ne greš iskati novega ponudnika, ampak po večini ostaneš pri istem.

To je tako kot, če greš k frizerju, naredi ti res dobro pričesko, nato greš še parkrat k njemu oz. njej in vedno ti je všeč, boš nato za vedno hodil k le enemu frizerju, razen, če si kje na počitnicah in res nujno potrebuješ frizerja greš pač tam kar k enemu, ampak ponavadi potem s tistim nisi zadovoljen, ker je tvoj vseeno boljši. 🙂 In ja, vsepovsod je enako, dobro delo + dobro plačilo = zadovoljstvo!