Dom, Komunikacija

Piši-briši table za večjo produktivnost

Se v vašem otroku skriva veliki umetnik, ki cele dneve ustvarja, piše, riše in slika, pri čemer pa ga ne ustavijo niti na novo prepleskane stene, niti novo pohištvo v dnevnem prostoru? Si želite nekaj več organiziranosti v kuhinji? Ali pa iščete zgolj cenovno ugoden način popestritve pustih sten, bodisi doma ali v službenem okolju? Potem so piši-briši stenske nalepke idealne za vas!

Stenske nalepke so zaradi številnih prednosti, ki jih odlikujejo (to so: pestra izbira različnih motivov, čudovitih barvnih kombinacij in mnogoterih dimenzij; cenovna dostopnost; možnost hitre in enostavne namestitve ter nezahtevna odstranitev, ki na steni ne pušča nobenih sledi lepila), postale pravcata modna muha.

Med njimi še posebej izstopajo piši-briši stenske nalepke, ki jih je mogoče kupiti bodisi v spletnih trgovinah ter v trgovinah z notranjo opremo in dekoracijo, bodisi v knjigarnah ter veleblagovnicah. Trpežne, na trganje in praske odporne piši-briši nalepke, ki so primerne za večkratno uporabo, je – tako kot vse ostale nalepke – mogoče namestiti na vse gladke površine v vašem domu, pa naj gre za steno, steklene ali PVC površine, hladilnik, omare, mize ali ostalo (leseno) pohištvo. Same nalepke so izdelane iz visoko-kvalitetne vodoodporne PVC folije – bodisi bele, bodisi črne barve – na katero je mogoče pisati s flomastrom ali trdo kredo. Prav zaradi tega so še kako primerne za otroške sobe in otroške kotičke (kjer bodo lahko malčki nemoteno in brez omejitev izražali svoj umetniški talent); za kuhinje (kjer jih lahko uporabite za pisanje nakupovalnih seznamov, urnika tedenskih obveznosti in nalog ali zgolj za pisanje navdihujočih sporočilc) ter za sejne sobe in pisarne (za pisanje tekočih dnevnih nalog, obvestil, dogodkov, ciljev in nalog), razrede ali igralnice, v katerih bodo malčki sproščali svojo domišljijo in kreativnost. Skratka, možnosti za uporabo piši-briši stenskih nalepk, ki so na voljo v različnih dimenzijah in oblikah, je ogromno, zato uporabite svojo domišljijo in spremenite svoj dom v prav poseben umetniški atelje.

Tagged