Družina

Najem vozila za poroko

Nekateri ne polagajo zelo veliko pozornosti na prevozno sredstvo na poroki, spet drugaim je pa to zelo pomembna stvar. Prvi si tako ponavadi izberejo nekoga od sorodnikov in ga prosijo naj bo njihov osebni šofer za tisti dan. Drugi pa si raje onilsijo limuzino, odltimerja, kočijo ali pa kar kolo za dva.

Limuzina je zelo primerna izbira, če želite narediti senzacionalen prihod na poroko. Ima kar veliko prednosti in ena izmed njih je, da ima nevesta dovolj prostora za svojo poročno obleko. Druga prednost je, da lahko limuzina sprejme več ljudi naenkrat, brez da bi se morali stiskati en zraven drugega. Po poti pa si lahko privoščite še nekaj nazdravljanja s šampanjcem. Ker je lahko najem limuzine kar precej drag, je priporočljivo, da jo karseda izkoristite in si privoščite še dodatno vožnjo po mestu.

Drugi izbor je naprimer oldtimer. Vaši poroki bo vdihnil malo več prefinjenosti. Za izposojo tega pa lahko povprašate tudi katerega od muzejev ali pa kakšno podjetje, ki se ukvarja ravno s tem, s prevozi za posebne priložnosti.

Naslednja izbira je pa tudi naprimer kočija. Če se odločite za kočijo, bo vaša poroka izgledala malce kot pravljica. Ampak prav je tako, saj je tisti dan nevesta kraljična, ženin pa njen kralj. Edino kar lahko gre narobe, je vreme, tako je treba imeti rezervirano alternativo. Prej pa se morate pozanimati kje imajo kočije na izposoje, ker jih ni veliko na razpolago.

Če pa sta bolj adrenaliski tip človeka ali pa za nekaj bolj odštekanega, pa se priporoča najem kolesa za dva ali kar skuter. Če se odločita za takšno prevozno sredstvo, potem je dobro, da tudi obleke niso tako stroge ampak, da je vse skupaj bolj sproščeno (krajša ženska poročna oblekca, športni copati pri obeh, kakšen modni dodatek kot so očala,…). Tudi tukaj pa vama lahko ponagaja vreme, zato je tudi pri tej možnosti zelo dobro imeti kakšno drugo prevozno sredstvo že rezervirano za vsak slučaj.