Ostalo

Modni nasveti strokovnjaka

Modni dodatki, kot je nakit, lahko delajo čudeže in naredijo vašo preprosto obleko bleščečo ali pa lahko pripomorejo, da opozorite na tiste dele sebe, ki bi jih radi poudarili. Tukaj lahko najdete nekaj nasvetov za nošenje in kombiniranje statement-vpadljivega nakita. Omenjen nakit smo preizkusili v spletni trgovini http://prelepa.si.

Več je manj
Priporočljivo je da vpadljive, drzne kose nakita ne nosite preblizu skupaj in da nosit le en kos statement nakita. Če želite nositi več drznih kosov nakita poskrbite, da ne nosite zapestnice in prstana istočasno in izogibajte se nošenju vpadljivih uhanov in ogrlic skupaj.
Viseči uhani in cuff zapestnica lahko izgledajo zelo lepo skupaj, kot tudi kombinacija dolge ogrlice in coctail prstana. Poskrbite le, da izberete elemente, ki se usklajujejo. Pomembno je, da je ves nakit v enaki vrsti kovine.

Preprostost
Vpadljivi kosi nakita se najbolje nosijo s preprosto obleko. Izogibajte se okraskom, kot so bleščice, ko nadanete drzni nakit. Ne pozabite, da želite, da vaš statement kos izstopa. Majhna črna oblekica je odlična izbira za en ali dva kosa nakita, medtem ko bodo kavbojke in čisto beli top idealno ozadje za nekaj velikega, svetlečega in barvitega. Manjši nevpadljivi modni dodatki, kot je nakit, lahko izgledajo odlično z vzorčasto obleko, vendar ne vlecite pozornosti stran od vašega statement nakita. Usklajujte manjše modne dodatke, z vašim vpadljivim kosom nakita, z isto barvo ali kovino.

Pametno izberite uhane
Vpadljivi uhani so lahko lepi, bogato okrašeni. To bo prva stvar, ki jo bodo drugi opazili na vas, zato se prepričajte, da izberete prave uhane, ki se bodo ujemali z vašo obrazno linijo. Prav tako se morajo barvno ujemati z obleko in morajo biti prave dolžine ter oblike.
Ko nosite dangly uhane je bolje, da vaši lasje mehko padajo in nimajo prevelikega volumna. Pomembno je, da se vse dopolnjuje in kadar so uhani veliki in vpadljivi, naj bodo lasje bolj ravni in manj poudarjeni. Druga možnost so elegantno speti lasje.
Prepričajte se tudi, da se vaš make-up ujema z uhani in obleko. Če ste oblečeni v svetle barve, lahko izgledate čudovito s preprostimi ličili.

Izberite pravo ogrlico
Najboljši način, da vaša statement ogrlica izstopa je, da jo nosite s pravim vratnim izrezom. Idealni so v-izrez, vratni izrez brez naramnic, izrez pod rameni, odprti srčast in u izrez. Izogibajte se zaprtim oblekam ali oblekam z zelo malimi izrezi. Enobarvni bež pulover z zaprtim izrezom lahko lepo izgleda s statement ogrlico, pod pogojem, da se barvno in v obliki ujema z ogrlico.
Svetleče in pozornost vzbujajoče ogrlice nosite z nevtralnimi toni oblek. S to kombinacijo ne morete zgrešiti.

Izbira prstana
Če nosite vpadljivi prstan se prepričajte, da so vaše roke in nohti urejeni. Prepričajte se, da je lak na vaših nohtih barvno usklajen s prstanom. Izogibajtu se nošenju barvnega prstana z večbarvnim ali svetlečim lakom.

Okusno okrasite svoje roke
Cuff zapestnica je odlična izbira, če želite vpadljivi modni dodatek. Zapestnico nosite na goli roki ali na enobarvnem in tesno prilegajočem rokavu.
Druga možnost so bangles zapestnice. Istočasno nosite največ šest bangles zapestnic, ki se barvno in z vzorci med seboj dopolnjujejo.

Tagged , ,