Dom, Nerazvrščeno, Ostalo

Keratinski lasni podaljški

Kaj so pravzaprav keratinski lasni podaljški? To so namreč ena od sedaj zelo priljubljenih metod podaljševanja in zgostitve las. Njihovo dolgo obstojnost zagotavlja namestitev podaljškov s pripenjanjem na keratinske spoje. S pravilno namestitvijo si lahko s pomočjo tega zagotovite obstojnost podaljškov nekje od 3 – 6 mesecev. Ker gre dejansko za vstavljanje čopkov las, in ne celih trakov, si lahko z njimi popestrite svojo pričesko, tako da si namesto posvetlitve pramenov vaših pravih las, vstavite nekaj keratinskih čopkov.

Metoda je priljubljena, ker se keratinski podaljški izjemno lepo pomešajo med naše naravne lase. Uporabnicam je ta metoda zelo všeč in jo venomer pohvalijo tudi za to, ker se nanje zelo hitro navadijo. Niso namreč težki in našega lasišča ne otežijo. Keratinski lasni podaljški vam lahko pričarajo izjemno daljše lase ali pa lepo zgostitev vaših las. Število potrebnih keratinskih čopkov je odvisno od gostote vaših las.

Kaj vse danes ne obstaja, kajne? Kje je kaj takšnega obstajalo 50 let nazaj, si predstavljate? Vsega tega včasih ni bilo sedaj pa dobiš popolnoma vse za svoje telo. Imamo to možnost, da lahko iz sebe naredimo res marsikaj, vendar seveda v nekih mejah normale, kajti določeni ljudje res pretiravajo z lepotičenjem in so potem že konkretno plastični in neprivlačni, čeprav oni sebi so lepi, vendar ko pa jih drugi vidijo pa so že preveč obloženi z vsemi žavbami in preprosto niso več lepi na pogled.

Neka meja more biti, ker če si v mejah normale, to še je neka lepota, ko pa enkrat prekoračiš to mejo pa ni več privlačno, niti ni v meji dobrega okusa. Vendar vseeno, če pa hočemo biti lepi pa je potrebno spet malce vložiti, so potrebni eurčki. Včasih je pač potrebno malce tvegati in čeprav mogoče nimamo veliko denarja, da bi si vse privoščili, si pa kdaj kaj privarčujemo in ko imamo možnost si nekaj lepega naredimo zase. Skrb zase je največja vrednota in tudi sebe moramo kdaj pa kdaj nagraditi ne samo druge!

Podeli s prijatelji:
error