Družina, Komunikacija, Nerazvrščeno, Ostalo

Kako do zapeljivih nogic

»Pazi to ne smeš jesti, pazi to ni dobro zate, od tega se rediš, ne delaš pravih vaj,…..« Vam kdo neprenehoma govori te stavke oz. si govorite to sami pri sebi, kajti največkrat delamo to le sami in noben drug, ker smo nezadovoljni s svojim izgledom in vedno znova iščemo nekega krivca, da smo tam kjer smo.

Če imamo močnejše noge je vse druga krivo, da smo prišli sploh do takšnih nog, nikoli ne priznamo svoje krivde katera je v večini le lenoba in pa sama nezdrava hrana. Hrana sploh ta fast food nas vedno tako premami, ker tako božansko diši, da ne moreš temu reči ne in seveda, če to pogosto ješ se mora nekje poznati, je tako? Seveda. Celulit in špeh po domače okrog nog to se nabira ves čas, to ne pride samo ko enkrat ali dvakrat pojemo hamburger in nato se pa skozi prehranjujemo zdravo.

Image result for work out legs

Ne, ne, to je potem znak, ko se res dolgo tako prehranjujemo in največkrat je kriv tudi čas, ker nimamo časa, da bi si kaj skuhali, ker nismo doma, smo v službi, šoli in podobno in si ne moremo nič sami doma skuhati. Spet, ok, lahko bi si nosili iz doma v službo oz. šolo hrano, ampak ljudje smo spet leni in se nam ne da en večer prej to delati ali pa zjutraj, ko smo še pa tako celi motolavi in še spimo v spanju. Ampak čas je, da naredite nekaj zase, če vidite, da vam več vaša postava ni všeč, da vam ni všeč vaše počutje, potem je čas za spremembe.

Kot prvo, začnite delati neke vaje za noge, če so noge problem, kajti le to je v večini največji problem – noge. In da delate vsak dan po pol ure intenzivnih vaj in pravih vaj bo to že en korak k uresničitvi vaših sanj, do vaše željene sanjske postave, ni res? Seveda, da je. Potem še spremenite malo prehrano in že dva majhna koraka bosta naredila res velike spremembe. Poskusite, če ne verjamete in to da dva meseca vzamete kot resno nalogo in boste videli v dveh mesecih razliko, stoodstotno!