Dom, Družina, Ostalo

Hladilnik, ki je središče vašega doma

Si želite ohraniti svoja živila sveža dlje časa? Potem je kombinirani hladilnik Miele prava rešitev za vas! Mielejev hladilnik v notranjosti ustvari pogoje, ki zagotovijo svežino živil tudi do petkrat dlje. V območju med 0 °C in +3 °C, v katerem aparat avtomatsko uravnava temperaturo, ostanejo meso, ribe in številni mlečni izdelki sveži do trikrat dlje. Sadje in zelenjava pa ostaneta sveža celo do petkrat dlje, saj v posebnem predalu za njihovo shranjevanje veljajo posebni pogoji, ki zagotavljajo ravno pravšnjo vlažnost.

Odlični pogoji za vaša živila

Mielejevi kombinirani hladilniki imajo funkcijo DuplexCool, ki skrbi za odlične pogoje za vaša živila. Dva hladilna krogotoka – za hladilnik in za zamrzovalni del, ki se ločeno uravnavata – skrbita za optimalno hlajenje. Med njima ni izmenjave zraka in tako se živila v hladilnem delu ne izsušijo in ne prenašajo vonja na živila v zamrzovalnem delu.

Da se boste izognili strateškemu načrtovanju, kam sodi katero živilo, imajo kombinirani hladilniki Miele funkcijo DynaCool, ki uravnava enako temperaturo na vseh nivojih hladilnika. Tako ni več pomembno kam postavite določeno živilo, saj povsod vladajo enaki pogoji.

Dovolj prostora za najljubše jedi vseh družinskih članov

Imate v svojem hladilniku premalo prostora in vedno znova strateško premišljujete, kako boste vse postavili, da se ne bo vse vsulo, ko boste odprli vrata hladilnika? Če je temu tako, potrebujete nov Mielejev hladilnik, ki se ponaša z XL notranjostjo. Tako hladilniki Miele ponujajo bistveno več prostora za shranjevanje prav vseh vaših živil. Prav tako velika notranjost nudi veliko prostora za zamrzovalni del – PerfectFresh, na vseh nivojih predalov. Veliki nakupi tako lahko postanejo resnično zabavni in vsak član družine lahko v hladilnih shrani svojo najljubšo jed.

Ostanite povezani

Tudi, ko niste doma se lahko brez težav povežete z vašim hladilnikom ali vinsko vitrino, in sicer preko aplikacije Miele@mobile. S sistemom Plug&Play lahko registrirate aparat v aplikaciji in takoj začnete  prejemate informacije o njegovem statusu, ne glede na to, kje ste. Aplikacija vam bo sporočila tudi morebitne napake v delovanju.

Naj hladilnik postane središče vaše komunikacije

Vedno pozabljate opravke, ki ste si jih zadali? Ali pa bi radi kaj sporočili svojim družinskim članom? To je sedaj mogoče zabeležiti kar na vratih Mielejevega hladilnikov, serije Blackboard. Ti so opremljeni s sprednjo stekleno stranico, ki ima funkcijo table. Nanj tako lahko pišete, rišete, barvate, s kredo in s pisali. Tako se vaš hladilnik lahko spremeni v osrednjo točko komunikacije, v vašem domu.

Neopazno delovanje

Hladilniki in zmrzovalniki so prisotni v vsakem domu, zato je njihovo tiho delovanje ključnega pomena. Kombinirani hladilniki Miele delujejo s sistemom Silence, kar pomeni, da imajo posebej optimiziran hladilni krogotok, da je izredno tih. Na določenih kritičnih mestih so opremljeni tudi s posebno zvočno izolacijo, tako da nemoteče in povsem neopazno hladijo vaša živila.

Privarčujte in varujte naravo

Hladilniki znamke Miele so tudi izjemno varčni, saj dosegajo najboljše vrednosti energijske učinkovitosti, in sicer so v razredih najboljše energijske učinkovitosti A++ in A+++, pri veliki zmogljivosti in fleksibilnosti. S tem pa prihranite denar in varujete naravne vire.

Podeli s prijatelji:
error